10 Ocak 2016 Pazar

Kitaplardan Alıntılar


"Seni temin ederim ki hizmetçisinin peşine düşen küçük bir lord gibi seni kovalamanın son zamanlardaki tek eğlencem olmasını korkunç buluyorum." 
"Küçükken hizmetçileri mi kovalıyordun?"
"Ulu Tanrım, elbette hayır. Nasıl böyle birşey sorabilirsin?" Sebastian içerlemiş görünüyordu. Hafif bir suçluluk tam özür dilemek üzereyken, "Asıl onlar beni kovalıyordu." dedi kendini beğenmiş bir şekilde.

Lisa Kleypas - Sevgim Sana Ait sy:228


"Sana bu ellerle nasıl dokunurum? Sen bana nasıl izin verirsin ? Tanrım yaptıklarımın hepsini bir bilsen...  Sana layık değilim. Ama kimse sana layık değil. Pek çok erkeğin iyi ya da kötü yapabilecekleri sınırlıdır, sevdikleri için bile bu böyledir. Benimse sınırlarım yok. Ne Tanrı, ne ahlaki bir değer ne de inanç. Sadece sen varsın. Benim dinim sensin..."

 Lisa Kleypas - Vazgeçemem  Senden sy:255


"Tabi ya memesine ilk kez dokunulmuş bir bakire gibi oynaş böyle, seni kurt yeniği iğrenç post yığını," diye mırıldandı adam hayvana. " Seni elime bir geçirirsem, hastalıklı devenin oynak kıçlı eşeği becermesinden doğma piç, o az gelişmiş boynunu sıkacağım. Görürsün sen." 

Elizabeyt Hoyt - Çirkinin Aşığı sy: 13 ( Bir adam bu kadar tatlı küfür ederken nasıl sevilmez yahu)


Kitaplarda anne babalar çocuklarını seviyor, öpüyor ve onlara gülümseyip sarılıyorlardı. Annesinin ruh hali iyi olduğunda böyle yakınlık gösterdiği oluyordu ama babasının... Asla. Babası onunla hiç konuşmuyor ya da oynamıyordu. Onu omzuna alıp gezdirmiyor, atla dolaşmaya götürmüyordu. Sebastian'ın kendi tayı vardı ve ona binmeyi bile seyislerden biri olan Phelps'ten öğrenmişti. 

*******

Tam Dain'e göre diye düşündü Jessica, atlarına şeytanın oğullarınınn adlarını vermek. Ve yine tam ona göre gerçekten bu isimleri hakeden hayvanlara sahip olmak. 


*****
 
Dain Markisi 1928 Mayıs'ının on birine rastlayan güneşli bir pazar sabahında, merhum Baronet Bay Reginald'ın tek kız çocuğu Jessica ile Hanover Meydanı'nda bulunan St. George Kilisesinde papazın karşısına geçti.
Genel beklentilerin aksine Lord Dain o azametli binadan içeri girdikten sonra ne tavan çöktü ne de şimşekler çaktı. Sonunda Dain gelinini kollarının arasına sürüklercesine çekti ve dua kitabını elinden düşürecek kadar sıkı öptüğünde bir kaç yaşlı kadın bayılsa da St. George'un duvarlarını sarsan hiçbir gök gürültüsü duyulmadı. 
 
Loretta Chase - Senden Önce Senden Sonra 
 
 
 



2 yorum:

  1. Bir biz yorumlaşıyoruz yalnız. Blogla ilgilenmemenin sonuçları.
    Şunu yapmayaydın iyiydi. Canım çekti resmen. Dean okutacaksın yine bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benim kalbimin yegane yorumcususun.😘 Ben dün tekrar Dain okudum ki. Adamın isimlerine bile aşık olunur l. Sebastian😍 Lord şeytan 😍😍

      Sil

Olur da eserse diye.