16 Şubat 2013 Cumartesi

Yeni Çıkan Kitaplar

Yeni çıkan kitaplara şöyle bir göz atalım dedim. Kitapçıya gidip eliniz kolunuz dolu dönmeden önce listenize bir yenisini daha eklersiniz belki. İşte kısaca konularıyla yeni çıkan kitaplar.


Crossfire serisi 1. Kitabı...
Sana Soyundum - Sylvia Day 

Ateşle oyna!

Sana Soyundum Amerikada haftalarca bestseller listelerinden inmeyen, tüm dünyada 38 ülkeye satılan Crossfire üçlemesinin ilk kitabıdır. 

"Sana ihtiyacım var, Gideon" dedim soluk soluğa ve tahrik olduğu için şimdi daha da yoğunlaşmış olan kokusunu içime çektim. Sırf teninin baştan çıkarıcı kokusu yüzünden hafifçe sarhoş olduğumu düşündüm. "Beni çıldırtıyorsun."

Bileklerimi bırakıp yüzümü avuçlarının arasına aldı ve dudaklarını dudaklarıma sertçe bastırdı. Pantolonuna uzanıp gizli fermuara ulaşabilmek için iki düğmeyi açtım...

New Yorkun en gözde bekârı, Cross Holdingin varisi Gideon Cross -namı diğer Bay Gizemli ve Tehlikeli- Evanın karşısına çıktığında genç kadının yapabileceği tek bir şey vardı: Tüm bedeni ve ruhuyla ona teslim olmak...


Sayfa Sayısı: 380
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap










Julianne MacLean - Aşkın Kollarında 
Amerikan Varisleri serisi 2.kitabı ( İlk Kitap Beni Aşka İnandır )
Ephesus Yayınları

Clara Wilson, Londra'ya onca yolu adını temizlemek için gelmişti. İnatçılığı, okyanusun öbür tarafında evlenmesini neredeyse imkansız kılarken, yanlışlıkla gittiği bir baloda kendisini Rawdon Markisi Seger Wolfe'un kollarında bulmuştu. Clara daha önce hiç âşık olmamıştı ama markiyle tanıştığında bu hissettiğinin aşk olduğundan hiç şüphe duymamıştı. Ne yazık ki aşk, kafasındaki en son şeydi. Buraya kendisine bir eş bulmaya gelmişti, bir hovarda değil.

Kötü şöhretli Marki ise Clara Wilson ile tanıştığında ona karşı öyle güçlü bir arzu duymuştu ki, kendisini aristokrat Londra'nın girdabına yeniden kapılmaktan alıkoyamamıştı. Şimdi kendisine hiç uygun olmayan bu güzelliğin aşkını kazanmak için mücadele ederken, bu oyunda kendi kalbini de ortaya koyacaktı.

"İşveli bir kadın, enfes bir şekilde hınzır bir erkek ve çok iyi sunulmuş bir Viktoryan atmosferi içinde MacLean okuyucularını büyülüyor. Özel kıvılcımları ve şehvet anlayışı onun zirveye yükselişinin önünü açıyor."
-Romantic Times-

"Türünün harika bir örneği."
-Jo Beverley-

"Bu kitabı, iki muhteşem gün boyunca başımı kaldırmadan okumanın keyfine vardım. Hikâye bal gibi akıp gidiyor ve yerinde olmak isteyeceğiniz karakterlerin yaşadıklarını okuyarak sayfaları çevirirken aldığınız lezzetten parmaklarınızı yalıyorsunuz. Muazzam bir hikâye anlatıcı olan ve öykülerine neredeyse şarkı söyletecek denli hayat katan yazarın anlattıklarına gömülüp gidiyorsunuz. Bu kitabı vakit geçirmeden 'okunması gerekenler' listenize eklemelisiniz."
-Suzanne Coleburn-




Bir prens nasıl tavlanır? 

Illéa ülkesinde tüm genç kızlar doğdukları günden beri sınıf atlamanın peşinde. Paha biçilmez mücevherlere, göz alıcı elbiselere ancak bu şekilde sahip olabilecekler. Bunun için tek bir şansları var: SEÇİM. Kıyasıya bir mücadeleyle geçen Seçimi kazanmanın tek yolu Prens Maxonı kendine âşık etmek. 

America içinse Seçim, bir kâbustan farksız. Bu yarışa girmeyi kabul ederse, kendisinden aşağı sınıftan olduğu için herkesten gizlediği aşkı Aspeni arkasında bırakmak zorunda kalacak. Öte yandan bu, ailesinin tek kurtuluş şansı. 

America saraya adım atar atmaz, kendini esrarengiz bir dünyanın içinde bulacak. Saray hiç de dışarıdan göründüğü gibi olmayacak. 

35 kızın katıldığı vahşi bir yarış nasıl kazanılır? 


"Açlık Oyunları ile The Bachelor arasında bir yerde duran bu roman öyle eğlenceli ki. Yazar, Americanın gizli, ilk aşkının külleri sönerken America ve Prens Maxon arasında gelişen kimyayı öyle ustaca kurmuş ki, okumaya doyamıyorsunuz." 
Publishers Weekly

"Kiera Cassin ilk romanı Beni Seç, reality şov ve distopik bir peri masalının mükemmel sentezi."
Kiersten White, Paranormal

Sayfa Sayısı: 304
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX




Servet ve itibar evliliği ateşli bir aşka dönüşebilir mi?

"Seni yarın serbest bırakcağıma söz veriyorum... Düğün saati geçtikten sonra."


Nat Waterhouse, bir vârisle evlenmek zorundadır... Bunun için en uygun yer ise bekâr hanımefendilerin, evlenmedikleri takdirde bir ortaçağ kanunu gereği servetlerinin yarısını kaybetmek durumunda kaldıkları Fortunes Follydir.

Genç kızlığından beri skandallardan uzak duramayan Leydi Elizabeth Scarlet, en yakın çocukluk arkadaşı Nati, sevgisiz bir evlilikten kurtarmanın tek bir yolu olduğunu düşünmektedir: Onu kaçırmak! 

"Eğlenceli, hareketli ve tutku dolu..." 
Library Journal

"Müthiş övgülere layık, çok kaliteli bir romans..." 
Romance Junkies

Sayfa Sayısı: 304
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus




Korsanları alt eden kaptan De Warenne bu vahşi güzele de boyun eğdirebilecek mi?

Bir korsanın kızı olarak büyüyen Amanda Carre görgü kurallarından habersizdir. Babası idam edildiğinde onu öfkeli bir kalabalığın elinden kurtaran Cliff de Warenneden önce kimseden yardım görmemiştir. Başından geçenlerden sonra İngiltereye gitmeli ve hiç tanımadığı annesini bulmalıdır, refakatçisiyse çapkınlığıyla meşhur bir korsan avcısıdır...

Cliff de Warenne bu güzel fakat vahşi kızı Londraya, sosyetik annesinin yanına götürmeyi kendine görev edinir ve ona başka gözle bakmayı kabul etmez. Genç kızı Londra sosyetesine yem etmemek için vasisi olarak onu eğitmeli ve ona uygun bir eş bulmalıdır. Ama genç kıza duyduğu arzuyu kontrol etmesi giderek zorlaşacaktır. Meşhur korsan avcısı, sonunda bir kadının kalbini ehlîleştirmesine izin verecek midir?

"Aşka Yelken Açanlar okurlara tutkulu ve heyecanlı bir yolculuk vadediyor."
Publishers Weekly

"Brenda Joyce romanlarındaki güç ve tutkunun sınırı yok."
Lisa Kleypas

Sayfa Sayısı: 440
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus






İşte yeni çıkan kitaplardan bazıları. Bu arada söylemeden edemeyeceğim. Yayın evlerinin erotik romansa ne kadar yöneldiğinin farkında mısınız ? Grinin 50 Tonu tuttu diye o tarz romanlara bu kadar yönelmeye ne gerek var merak ediyorum. Hali hazırda bekleyen çok güzel seriler var. Onları yarım bırakmak yerine devam etseler keşke. Seriler bitse diye beklemekteyim ben mesela. Ephesus yayınlarının yeni çıkan kitabı Aşkın Kollarında yı muhtemelen okuyacağım çünkü ilk kitabını okumuştum. Açıkçası yazarın kalemini beğenmiştim çok mükemmel diyemesem de okunacak bir kitap. Sizi sıkmıyor. Beni Seç ortağımın okuma listesinde muhtemelen bende okuyacağım. Brende Joyce nin De Warenne serisine başlamıştım en beğendiğim Elizabeth ile Tyrell in hikayesiydi. Şuan en merak ettiğim kitap ise sıradaki kitap Rex ile Blanche nin hikayesi. 
Şimdilik Mylord tan bu kadar sevgili dostlar bir sonraki yazıda görüşmek dileği ile :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Olur da eserse diye.