27 Şubat 2013 Çarşamba

KAN BAĞI SERİSİ HABERLERİ || 4.Kitap-Adrian gördüm sanki!




Kan Bağı serimizin 4. kitabı olan ve muhtemelen okurken kafamızı duvarlara çarpacağımız The Fiery Heart 19 Kasım 2013 tarihinde Adrian Ölenler'le buluşacak. Ateşli bir buluşma olacağı kesin. Hem isim hem de kapaktan yola çıkacak olursak bu kitap Adrian paşamızın kitabı olacak. Sydney hatun o güzel gözlerinin ait oldukları yerde kalmasını istiyorsa üzmez bebeğimi. 

****Anam kapak için seçilen adam meteorları zimmetine geçirmiş gibi durmuyor mu? Çok taş. Adeta bir kaya parçası.

8 yorum:

  1. Üçüncü kitabı nereden bulabilirim ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçüncü kitap henüz ülkemizde çıkmadı maalesef. Çevirisinin yapıldığından bile emin değilim. Artemis'in çeviri veya daha açık olmak gerekirse seriye sadık kalmak, okuyucuları bekletmemek konusundaki tutumu belli -üstüne alınabilirsin Artemis, hatta direkt alın- o yüzden eğer İngilizce biliyorsan serinin üçüncü kitabını yurt dışından sipariş verebilirsin Selin. Türkçe okumak istiyorsan da kahretsin ki beklemek zorundasın. Zorundayız. :(

      Sil
  2. bugün 21 KASIM!!
    ve 4.kitap Hala YOK!!! Ne zaman çıkacağını bilen var mı??Ben meraktan çıldırmak üzereyim :(

    YanıtlaSil
  3. İntikam ateşi için bizi aylarca -hatta zorlasak yıl boyunca- bekleten bir Artemis'den bahsediyoruz. Dolayısıyla şu zamanda çıkacak gibi bir duyum alsam bile ciddiye almayayı öğrendim, bence siz de öyle yapın. Hatta olayı abartıp çıkmayacak gözüyle bakabilir, daha sonra büyük bir sürpriz yaşayıp bir heves seriye devam etmeyi düşünebilirsiniz.

    İngilizceniz orta kararsa -Richelle kitapları için çok iyi olmasına gerek yok- özgün dilinde okumanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. Türkçesni nereden bulabilirim bir türlü bulamıorm 8.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda kitapçılarda olup olmadığını bilmiyorum zira ben ilk çıktığı vakitlerde gidip almıştım. D&R gibi büyük kitapçılarda yoksa başka nerede olur bilemiyorum ama eğer internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız şuradan temin edebilirsiniz. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=662108

      Sil
  5. şu 4.kitabı nerden bulabilirim ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Richelle Mead'in yazıp yazmadığından bile haberdar değilim. Kaldı ki Türkçe'sinin olup olmadığını bileyim :) Ön Okumalar ve Fazlası diye bir site var. Sanırım oranın adminleri serinin sıkı takipçilerinden isterseniz bir de onlarla irtibata geçin. Benim bir bilgim yok şu an için.

      Sil

Olur da eserse diye.